O O meni

Maja Žalac, dipl. ing. agr.

FITOTERAPEUT

Od malih nogu  zaljubljenik sam u prirodu i ljekovito bilje. Slobodno vrijeme uvijek sam najradije provodila u prirodi, proučavajući biljke i životinje, te sam završila Agronomski fakultet u Zagrebu.

Nakon desetak godina rada u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji, u školi Galbanum završavam školu fitoterapije, čime sam dobila dodatno zvanje fitoterapeuta, a par godina kasnije i školu nutricionizma i aromakozmetike.

Kod dr. Ksenije Krajine Pokupec, nekoliko godina na praksi i zaposlena kao fitoterapeut,  svakodnevnim radom sa pacijentima stječem veliko iskustvo u radu sa ljekovitim biljem i njegovom upotrebom. Povratne informacije velikog broja zadovoljnih pacijenata dokazuju kako ljekovito bilje služi kao izuzetna pomoć kod raznih bolesti i tegoba, te da je moć ljekovitog bilja i u praksi nedvojbena.

2015. godine osnivam svoj OPG sa ciljem proizvodnje i prerade ljekovitog bilja, te na njemu planiram i svoj mali botanički vrt u kojem bi se našli primjerci svih naših ljekovitih biljaka.

2017. upisujem poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacije sa dijetoterapijom na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu

Želja mi je potaknuti što veći broj ljudi na ponovni suživot s prirodom, od koje su se mnogi udaljili, te potaknuti na zdraviji način života sa što manje kemije.

Maja Žalac, dipl. ing.agr.
FITOTERAPEUT

Mob:
099 6918 406